Bestel de pas/hoe werkt het?

1. Om een pas te kunnen maken moet je een account aanmaken. Daarvoor heb je een e-mailadres en een gebruikersnaam nodig, bijvoorbeeld je voor- en achternaam. Je hebt ook een wachtwoord nodig. Dat wachtwoord gebruik je als je wilt inloggen.

2. Als je bent ingelogd kan je de voorkant van je pas maken. Op de voorkant komt je naam. Als de voorkant af is, ga je verder naar stap 3 om de achterkant te maken.

3. Op de achterkant zet je hoe mensen jou kunnen helpen. Hier kan je maximaal 4 zinnen kiezen uit het rijtje hieronder. Kies de zinnen die bij jou passen.

4. De voorkant en achterkant zijn klaar, je kunt nu de pas bestellen. Geef eerst het adres op waar de pas naartoe gestuurd moet worden. Geef ook de naam en geboortedatum op die op de pas moeten komen. Daarna moet je betalen, de pas kost € 5,00. Je kunt online betalen vanuit je eigen bank met behulp van iDeal, zorg dat je de spullen voor online betalen bij de hand hebt.

5. Als de betaling goed is verlopen wordt jouw persoonlijke pas gemaakt. Je ontvangt de pas binnen twee weken op het ingevulde adres.

Betalen met iDeal